Sluiten

Met metaallook tegels zorg je voor een stoere en robuuste uitstraling

Met metaallook tegels zorg je voor een stoere en robuuste uitstraling

Metaallook tegels zijn tegels met een unieke textuur die een ruimte een industriële en stoere uitstraling geven. De tegels zijn verkrijgbaar in een gevarieerd aanbod dat geïnspireerd is op verschillende soorten metalen als ijzer, staal en koper. De keramische metaallook tegels zijn tijdloos en zijn zeer eenvoudig in onderhoud. Metaallook tegels zijn trendy en veelzijdig! Er is een grote variatie in keramisch metaal te vinden. Vele verschillende stijlen, formaten, kleuren en structuren. Met de beschikbare mogelijkheden kun je een vloer of wand creëren die naadloos aansluit bij jouw wensen en smaak. Deze metaallook tegels zijn onderhoudsarm en vormen het toppunt van duurzaamheid. De vloertegels zijn gemakkelijk te combineren met vloerverwarming. Creëer jouw eigen sfeer en stijl!

Creëer een unieke sfeer met metaallook tegels

In onze  showroom hebben we een ruime collectie metaallook tegels klaar staan. Tegels van de beste merken en altijd voor een scherpe prijs.


Kom vrijblijvend onze showroom bezoeken en bekijk de nieuwste tegelcollecties!

In onze vernieuwde showroom kun je een grote collectie tegels bekijken op grote vloervlakken en op de wandpanelen. Het assortiment tegels bestaat uit veel formaten, uitvoeringen en kleuren. "De keuze is reuze", is ons credo. Wij helpen

Offerte & advies