Tegelzetters

Tegelzetterij Venlo

Naast het leveren van tegels beschikt Tegelzetterij W.van Elderen Venlo over vakbekwame tegelzetters die in overleg met u aan de hand van bepaalde wensen voor een mooi stuk tegelwerk kunnen zorgen.

Showroom / Showtuin Venlo

Tegelhandel W.van Elderen Venlo beschikt over een showtuin en een sfeervolle showroom waar u van harte welkom bent en indien nodig geholpen wordt door ons verkoop team om de juiste keuzes te maken.

Magazijn/Terrein Venlo

Bouwmaterialenhandel W.van Elderen Venlo beschikt ook over een groot terrein/magazijn waar u ons meest gangbare bouwmaterialen-sierbestrating-outlettegels-restanttegels kunt bezichtigen.

Zagerij

Ook beschikt tegelzetterij W.van Elderen Venlo over een zagerij waarmee we de mogelijkheid hebben om bijpassende tegelstroken en tegelplinten te zagen. Ook kunnen we tegels in verstek zagen en maken we natuursteen zoals hardsteen en perlato vensterbanken en hardsteen dorpels op maat.

Bezorgservice

Ook beschikken we over een zandwagen en een vrachtwagen met kraan, waarmee we de door u bestelde materialen tijdig en zo zorgvuldig mogelijk kunnen afleveren.

Stratenmaker

Sierbestrating W. van Elderen Venlo kan ook voor een stratenmaker zorgen.

Installateur

Tegelhandel W. van Elderen Venlo kan ook voor sanitair en een installateur zorgen.